Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze:

  • quinoaburger (Ardo) 10.0 st
  • Pastridor café hamburger bun 10.0 st
  • Hellmann's Sandwich Delight Naturel 200.0 g
  • tomaat 10.0 sn
  • guacamole 150.0 g
  • Hellmann’s Sandwich Saus Zongedroogde Tomaat & Basilicum 100.0 g
  • rode ui, ingelegd 100.0 g
  • vetstof

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze:

    • Bak de quinoaburger in Phase With Natural Butter Flavour en kleur deze aan beide kanten mooi bruin.
    • Snijd het hamburgerbroodje doormidden en rooster aan beide binnenkanten.
    • Beleg de onderkant van het broodje met de Hellmann’s Sandwich Delight Naturel, gevolgd door de tomaat. Voeg de gebakken Quinoaburger en de guacamole toe.
    • Werk de burger af met Hellmann’s Sandwichsaus Zongedroogde Tomaat en Basilicum, gevolgd door de rode ui.
    • Sluit het broodje en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu