Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding voor 1 gastronormplaat


Savooikool of groene kool is een echt winterproduct, en doet veel ouderen aan de keuken van vroeger denken. Daarom houdt dit recept het authentiek en klassiek, met lekker gerookt spek.

...

Bereiding

  1. Bereiding voor 1 gastronormplaat

    • Meng water, Solo Professional Culinair, Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins en de Knorr Professional Specerijenpuree Pepermix tot een homogene massa.
    • Voeg de savooikool, de reepjes gerookt spek en de abdijkaas toe en breng verder op smaak.
    • Leg bakpapier in een gastronormbak en doe er alles in.
    • Bak in een oven van 150°C tot de kern 85°C is.
    • Verdeel in porties.  
    TIP: Je kunt de savooikool vervangen door bloemkool of Chinese kool.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu