Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 120.0 g
  • Solo Professional Culinair 200.0 ml
  • Knorr professional Curry Puree 15.0 g
  • water 400.0 ml
  • Gruyère, gemalen 50.0 g
  • spruiten, gegaard 125.0 g
  • bloemaardappelen, geraspt 125.0 g
  • wortelblokjes, gegaard 125.0 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng water met SOLO en KNORR Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins (TSG) tot een homogene massa en voeg er de Rozemarijn en Curry onder. -Meng er de spruiten, wortelblokjes, bloemaardappelen en Gruyèrekaas onder en verdeel over de quichebodems. -Bak af in een tot 175°C voorverwarmde oven gedurende 35min.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu