Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 120.0 g
  • Solo Professional Culinair 200.0 ml
  • Knorr professional Curry Puree 15.0 g
  • water 400.0 ml
  • Gruyère, gemalen 50.0 g
  • spruiten, gegaard 125.0 g
  • bloemaardappelen, geraspt 125.0 g
  • wortelblokjes, gegaard 125.0 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng water met SOLO en KNORR Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins (TSG) tot een homogene massa en voeg er de Rozemarijn en Curry onder. -Meng er de spruiten, wortelblokjes, bloemaardappelen en Gruyèrekaas onder en verdeel over de quichebodems. -Bak af in een tot 175°C voorverwarmde oven gedurende 35min.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu