Menu

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 120 g
  • Solo Professional Culinair 200 ml
  • 13 Punten
    Knorr Primerba Bouquet de Provence is aan je winkelwagen toegevoegd.
    Dit product is niet beschikbaar.
    Dit product is niet beschikbaar.
    Prijsindicatie (excl. BTW)
  • Knorr professional Curry Puree 15 g
  • water 400 ml
  • Gruyère, gemalen 50 g
  • spruiten, gegaard 125 g
  • bloemaardappelen, geraspt 125 g
  • wortelblokjes, gegaard 125 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng water met SOLO en KNORR Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins (TSG) tot een homogene massa en voeg er de Rozemarijn en Curry onder. -Meng er de spruiten, wortelblokjes, bloemaardappelen en Gruyèrekaas onder en verdeel over de quichebodems. -Bak af in een tot 175°C voorverwarmde oven gedurende 35min.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu