Ingrediënten
Puree van koolraap en appels met milde kruiden
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/carte-blanche/knorr-professional-droge-fonds-blanke-kalfsfond-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Bereiding
-
koolraap, in stukken van 2 cm 600.0 g
-
suiker 10.0 g
-
granny smith appel 300.0 g
-
milde peper 1.0 g
-
room 1.0 mespunt
-
curry 1.0 g
-
vierkruidenmix (peper, nootmuskaat, kruidnagel en gember) 1.0 g
-
water 1.0 dl