Menu
Punten

Ingrediënten

+

Venkel

  • venkel 10.0 st
  • zonnebloemolie
  • zout en peper

Soep

Olie

Serveren

  • creme fraiche 1.5 kg
  • Chorizo 750.0 g

Dat soep veelzijdig is, dat wisten we al jaren. In dit recept gaan we nog een stapje verder om te zien wat je nog meer met soep kan doen.

...

Bereiding

  1. Venkel

    • Snijd de venkel brunoise, doe in ovenschaal, meng met wat olie peper en zout en rooster in de oven op 200 graden voor 10 minuten.
    • Bewaar voor later.
  2. Soep

    • Breng het water aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de Knorr Professional Pompoensoep poeder toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door.
    • Laat de soep iets afkoelen.
  3. Olie

    • Meng de Knorr Primerba Tuinkruiden met de 30 gram olijfolie.
    • Dit is later om als topping in de soep te druppelen.
  4. Serveren

    • Verdeel de blokjes venkel over de kommen of borden.
    • Schep hierop de warme soep.
    • Dan een lepel crème fraiche in het midden en op het laatst een paar druppels tuinkruidenolie.
  5. Tip

    • Wil je iets hartigs toevoegen? Voeg dan uitgebakken spekjes toe.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu