Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de rijst met 6,5L water en kippenbouillon in gastronormbak.

    -Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min.

    -Verwarm3kg Tomatino met de kurkuma en meng na het garen onder de rijst.

    -Vermeng het gehakt met het amandelpoeder, gehakte spinazie, de gemalen specerijen en de gember.

    -Maak hier gehaktballetjes van.

    -Verhit de helft van de PHASE en bak er de gehaktballetjes in aan tot ze gaar zijn, haal uit de pan en hou deze warm.

    -Verhit de rest van de PHASE in dezelfde pan en voeg de uien en de wortelen toe.

    -Stoof een 5tal minuten en voeg 2,5kg Tomatino, de restt van het water en Kippenbouillon toe

    -Voeg de gehaktballen terug toe en de bladspinazie laat nog 10minuten sudderen.

    -Serveer met de rijst.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu