Ingrediënten
Perzische gehaktballen met tomatenrijst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/rijst/8712100997365_Knorr____Lange_Korrel_Rijst_5_Kg_Hero_Image2.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_1kg_bouillon_kip_NL.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Tomatino Can HI.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316929_NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 8.0 l
-
kurkuma 30.0 g
-
gemengd gehakt 3.5 kg
-
amandelpoeder 450.0 g
-
gehakte spinazie 1.5 kg
-
kardemonpoeder 20.0 g
-
kaneelpoeder 20.0 g
-
nootmuskaat 20.0 g
-
vetstof 400.0 ml
-
uipoeder 2.0 kg
-
wortelen, in staafjes 2.0 kg
-
bladspinazie losgevroren, diepvries 2.0 kg