Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de rijst met 6,5L water en kippenbouillon in gastronormbak.

    -Plaats in de combi-steamer op 100% stoom, 100°C., gedurende 40min.

    -Verwarm3kg Tomatino met de kurkuma en meng na het garen onder de rijst.

    -Vermeng het gehakt met het amandelpoeder, gehakte spinazie, de gemalen specerijen en de gember.

    -Maak hier gehaktballetjes van.

    -Verhit de helft van de PHASE en bak er de gehaktballetjes in aan tot ze gaar zijn, haal uit de pan en hou deze warm.

    -Verhit de rest van de PHASE in dezelfde pan en voeg de uien en de wortelen toe.

    -Stoof een 5tal minuten en voeg 2,5kg Tomatino, de restt van het water en Kippenbouillon toe

    -Voeg de gehaktballen terug toe en de bladspinazie laat nog 10minuten sudderen.

    -Serveer met de rijst.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu