Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Insalata di pasta ai carciofini e pomodori. Met deze vegetarische, Italiaanse BBQ-salade serveer je de zomer op het bord.   

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Kook de Knorr Collezione Italiana Tortellini gaar in ruim gezouten water.
    • Giet ze af en koel snel af.
    • Mix de Hellmann’s Vinaigrette Maison met de Knorr Primerba Rode Pesto en rucola tot een homogeen mengsel.
    • Voeg er de afgekoelde tortellini, de zongedroogde tomaat, de artisjok en de mozzarella aan toe.
    • Meng het geheel.
    TIPS: 
    • Ook gandaham of pancetta past heel goed bij deze Italiaanse pastasalade.
    • Artisjokken zijn de bloemknoppen van de distel, een zuiderse delicatesse die in de Belgische keuken weinig bekend is.  
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu