Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Volgens de legende werd witloof ontdekt omstreeks 1830 in het dal van de Josaphatbeek, in Schaarbeek. Daarom bestaat er dus een Brusselse versie van de bittere cichorei-achtige witloof die u natuurlijk kent als andijvie. 

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Verhit de Phase Natural Butter Flavour in een stoofpan en bak de parelhoenbillen langs alle zijden bruin.
    Haal de parelhoenbillen uit de stoofpan en bak de gerookte spekreepjes en fijngesneden ajuin in het braadvet.
    Voeg het witloof aan toe en laat gedurende 15 minuten garen onder deksel.
    Doe nu de gebakken parelhoen erbij en laat nog 40 minuten verder garen onder deksel.
    Voeg er de Demi-Glace aan toe en laat nog 5 minuten garen, zonder deksel op een zacht vuurtje.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu