Menu
Punten

Ingrediënten

+

Parelhoen

Raita

  • Griekse yoghurt 100.0 g
  • Madras currypasta 30.0 g
  • suiker 5.0 g
  • limoen 10.0 g
  • zout 2.0 g

Garnituur

Ingelegde rode ui

  • rode ui
  • sushi-azijn 200.0 ml
  • rode wijnazijn 60.0 ml
  • suiker 500.0 g
  • druppels rode kleurstof

Jus van de parelhoen

Pani Puri

  • Pani Puri

Een Indiaas feest op het bord en in de mond met pani puri en ingelegde uitjes als bijgerecht en een frisse yoghurtsaus. Serveer met een mooi stukje parelhoen.

...

Bereiding

  1. Parelhoen

    • Laat de borstfilets 24 uur marineren in de yoghurtmarinade.
    • Rol in de bloem met tandoorikruiden, daarna in eiwit gekruid met peper en zout en daarna in de cornflakes.
    • Laat rusten.
    • Bak 5 minuten in de pan en gaar daarna verder in de oven op 160 °C.
  2. Raita

    • Neem een mengkom, een lepel en een klopper.
    • Meng de yoghurt met de currypasta, suiker, limoen en wat zout.
  3. Garnituur

  4. Ingelegde rode ui

    • Snijd de uien in reepjes.
    • Warm de sushiazijn, rodewijnazijn en de suiker op, en laat daarna afkoelen.
    • Doe de uien bij het mengsel.
    • Voeg de kleurstof toe.
    • Bewaar koud.
  5. Jus van de parelhoen

    • Laat inkoken.
    • Klop op met boter.
  6. Pani Puri

    • Frituur de pani puri in een friteuse op 130°C tot het balletjes worden. 
    • Bewaar droog
    Tips :
    De limoen, yuzu en mandarijn in deKnorr Professional Citrus Fresh Vloeibare smaakmakerzorgen voor een heel rijke, gelaagde smaak.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu