Ingrediënten
Parelhoen met Indiase yoghurtsaus en groentebrunoise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Parelhoen
Raita
Garnituur
Ingelegde rode ui
Jus van de parelhoen
Pani Puri
Ingrediënt naam
Parelhoen
-
borstfilet van parelhoen 4 st
-
Griekse yoghurt
-
tandoori masala
-
-
Cornflakes
-
bloem
-
eiwit 1 st
Raita
-
Griekse yoghurt 100 g
-
Madras currypasta 30 g
-
suiker 5 g
-
limoen 10 g
-
zout 2 g
Garnituur
-
rode kool in brunoise 25 g
-
witte kool in brunoise 25 g
-
komkommer in brunoise 25 g
-
mango in brunoise 25 g
-
tomaten in brunoise 25 g
-
zilveruitjes (diepvries) 5 g
-
rode ui 10 g
-
fijngestampte en geroosterde cashewnoten 20 g
-
munt 10 g
-
-
olijfolie 50 ml
Ingelegde rode ui
-
rode ui
-
sushi-azijn 200 ml
-
rode wijnazijn 60 ml
-
suiker 500 g
-
druppels rode kleurstof
Jus van de parelhoen
Pani Puri
-
Pani Puri