Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • kipfilet 600.0 g
  • lente-uitjes 1.0 bos
  • zonnebloemolie 30.0 g
  • witte asperges, gekookte 1.0 kg
  • zout en peper

Oosterse aspergesoep met kip en kokosmelk en een vleugje curry

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng het water met de kokosmelk en de curry aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de soeppoeder toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    • Snijd de kipfilet in reepjes en kruid ze met zout en peper.
    • Bak de reepjes kip in wat olie mooi goudbruin zijn
    • Snijd de lente ui in ringetjes en de asperges in schuine stukjes.
  3. Opmaak

    • Voeg de gesneden asperges, kip en lente ui aan de soep toe.
    Tip:Eventueel extra pittig maken met een paar druppels chilipeper olie.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu