Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • kipfilet 600.0 g
  • lente-uitjes 1.0 bos
  • zonnebloemolie 30.0 g
  • witte asperges, gekookte 1.0 kg
  • zout en peper

Oosterse aspergesoep met kip en kokosmelk en een vleugje curry

...

Bereiding

  1. Soep

    • Breng het water met de kokosmelk en de curry aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de soeppoeder toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    • Snijd de kipfilet in reepjes en kruid ze met zout en peper.
    • Bak de reepjes kip in wat olie mooi goudbruin zijn
    • Snijd de lente ui in ringetjes en de asperges in schuine stukjes.
  3. Opmaak

    • Voeg de gesneden asperges, kip en lente ui aan de soep toe.
    Tip:Eventueel extra pittig maken met een paar druppels chilipeper olie.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu