Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten en fruit

  • groene asperges 1.0 kg
  • bimi (of broccoliroosjes) 500.0 g
  • cantaloupe 1.0 st
  • Meloen (Cavaillon) 350.0 g

Dressing

Gamba's


...

Bereiding

  1. Groenten en fruit

    • Schil de asperges en snijd ze in 2.
    • Kook de gesneden asperges beetgaar en koel ze opnieuw af.
    • Kook de bimi (of broccoliroosjes) tot ze beetgaar zijn. Koel ze daarna weer af.
    • Schil de cantaloupe en cavaillonmeloen. Snijd de meloenen daarna in flinterdunne plakjes.
    • Meng alle ingrediënten tot een salade en verdeel over een schaal.
  2. Dressing

    • Meng de Hellmann’s Caesar Dressing met
      de Knorr Primerba Rode Pesto. Verdeel daarna de dressing over de salade.
  3. Gamba's

    • Bak de gamba's met de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Conimex Sambal Oelek. Bak tot ze gaar zijn.
    • Verdeel de gamba's warm of koud over de salade.
    Liever serveren met vlees? In dit gerecht kun je de gamba’s vervangen door lichtgezouten parmaham. Zoet en zout blijven een tijdloze klassieker.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu