Menu
Punten

Ingrediënten

+

Broodje Martino

  • 1/2 Stokbrood of broodje 10.0 st
  • bladsla 200.0 g
  • Hellmann's Sandwich Delight Naturel 100.0 g
  • bereide americain 500.0 g
  • hardgekookte eieren, in stukken 5.0 st
  • augurken 150.0 g
  • rode ui 1.0 st
  • zilveruitjes 100.0 g
  • Hellmann’s Sandwich Saus Pittige Rode Paprika met TABASCO® 200.0 ml

Deze Belgische klassieker onder koude broodjes met filet American is altijd een winner op je menukaart.

...

Bereiding

  1. Broodje Martino

    Bak de baguettes af volgens de aanwijzing op de verpakking.
    Was en droog de sla.
    Snijd het brood open en besmeer het met sandwich delight.
    Smeer daarop de filet americain.
    Snijd de eieren in de lengte in 8 stukken. Verdeel de eieren over de filet.
    Voeg blaadjes sla, augurken en uitjes toe.
    Maak af met sandwich saus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu