Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • mango 1.0 st
  • ananas 0.5 st
  • komkommer 1.0 st
  • rode radijs 200.0 g
  • bosuitjes 60.0 g
  • taugé 200.0 g
  • rode chilipeper 0.5 st
  • kafirlimoenblaadjes 1.0 st
  • sesamzaad 10.0 g
  • geroosterde pinda's 180.0 g
  • tofu 500.0 g
  • limoen 1.0 st

Opmaak


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Schil de mango en de komkommer en snijd deze in bokjes.

    • Maak de ananas schoon en snijd deze in blokjes.
    • Schil radijs, snijd deze in plakjes en vervolgens in vieren.
    • Snijd het lente-ui groen in fijne julienne en zet deze op wat ijswater.
    • Maak de taugé schoon en snijd de peper en het limoenblad ragfijn.
    • Rooster de sesamzaadjes en hak de pinda’s grof.
    • Dep de tofu droog en snijd ze in blokjes, bak of frituur de gesneden tofu in ruim olie.
    • Meng de gesneden mango samen met de komkommer, ananas, radijs, taugé, peper en het limoenblad.
    • Rasp er de schil van de limoen bij en meng het geheel voorzichtig.
  2. Opmaak

    • Verdeel de salade over de disposable bowls.
    • Maak de salade af met de gebakken tofu, bosuigroen, kruiden en wat chili flakes.
    • Verpak de Hellmann's Vinaigrette Citrus, de sesamzaad en de pinda’s in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu