Ingrediënten
Lamskroon met gratin dauphinois en lamsbordelaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Lamsbordelaise
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/8718114890647_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux brun 1kg - 8711100637035_Knorr_Professional___Bruine_Roux_1_kg_Hero_Image3 (1).png)
Gratin dauphinois
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Knoflook 340 g.jpg)
Ingrediënt naam
Lamsbordelaise
-
vetstof 10.0 ml
-
mirepoix 350.0 g
-
rode porto 500.0 ml
-
rode wijn 200.0 ml
Gratin dauphinois
-
Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas Natuur 500.0 g
-
Solo Professional Culinair 500.0 ml
-
aardappelen,geschild en in dunne plakjes gesneden 1.5 kg
-
geraspte kaas veggie 200.0 g