Menu
Punten

Ingrediënten

+

Lamsbordelaise

Gratin dauphinois

  • Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas Natuur 500.0 g
  • Solo Professional Culinair 500.0 ml
  • aardappelen,geschild en in dunne plakjes gesneden 1.5 kg
  • geraspte kaas 200.0 g

Dit lekker stukje mals vlees is voor vele een favoriet. Smaakt lekker in het voorjaar met wat asperges en lamssaus.

...

Bereiding

  1. Lamsbordelaise

    Verwarm de Phase with Butter Flavour tot 120°C

    Mirepoix stoven

    Voeg de Primerba Tijm, de Knoflook Puree en 10g Peper Puree toe

    Met rode porto en rode wijn blussenen inkoken

    Lamsjus toevoegen en inkoken

    Bruine roux binden tot de gewenste dikte
  2. Gratin dauphinois

    Vermeng volgende ingrediënten:

    Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas, Knorr Primerba Look, Knorr Professional Peper Puree, Solo Professional Culinairen Aardappelen in schijfjes.

    Werk af met geraspte kaas.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu