Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding jus : eenvoudig

Bereiding Jus: uitgebreid


...

Bereiding

  1. Bereiding jus : eenvoudig

    • Breng de fijngesneden sjalot, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 pepers en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook samen met de Luikse stroop en het bruin bier aan de kook en laat gedurende 10 min. koken.
    • Voeg de Knorr Professional Gebonden Kalfsjus Vloeibaar toe en laat het geheel gedurende 5 min. zachtjes verder koken.
    • Werk af met de xeresazijn.
    • Bind de saus indien gewenst bij met wat Knorr Maizena Express Bruine Sausbinder. 
  2. Bereiding Jus: uitgebreid

    • Verhit de vetstof en stoof er de fijngesneden sjalot, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 pepers en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook in aan. 
    • Voeg de Luikse stroop toe en blus het geheel met het bruin bier. 
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg de Knorr Basissaus Gebonden Kalfsjus Poeder toe en laat het geheel gedurende 8 min. zachtjes verder koken.
    • Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux tot de gewenste dikte.
    • Werk af met de xeresazijn.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu