Ingrediënten
Lamsballetjes met een aardappel écrasé, boontjes en een jus van sjalot
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding jus : eenvoudig
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8718114713212.png)
Bereiding Jus: uitgebreid
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-basissaus-gebonden-kalfsjus-6-x-1365-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Bereiding jus : eenvoudig
-
sjalotten, fijngesneden 300.0 g
-
luikse stroop 100.0 g
-
bruin bier 100.0 ml
-
Xeresazijn 15.0 ml
Bereiding Jus: uitgebreid
-
vetstof 20.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 300.0 g
-
luikse stroop 100.0 g
-
bruin bier 300.0 ml
-
water 500.0 ml
-
Xeresazijn 30.0 ml