Menu
Punten

Ingrediënten

+

Laksa

  • Gele curry pasta 110.0 g
  • kafirlimoenblaadjes 10.0 st
  • olie 20.0 ml
  • Knorr Professional Kreeftenjus Vloeibaar 1 L 1.0 l
  • kokosmelk 8.0 dl
  • vissaus 30.0 g
  • limoensap 20.0 g
  • flespompoen 1.0 st
  • zoete aardappel 3.0 st
  • grote aardappel 3.0 st
  • pladijsfilet 10.0 st
  • koriander 30.0 g

Rijst

  • Rode rijst 350.0 g

Opmaak

  • chilivlokken 1.0 g
  • Zoetzure pompoen blokjes 250.0 g

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Laksa

    • Smoor de curry samen met de gemberpuree en het limoenblad in de olie.
    • Voeg de kreeftenjus, kokosmelk, vissaus en het limoensap toe.
    • Breng het geheel aan de kook.
    • Schil de pompoen en de aardappels en snijd deze in gelijkmatige stukken.
    • Verdeel de groenten in een ovenslee en giet de curry erover.
    • Sluit af met een deksel en zet deze in de oven gedurende 1 uur op 160ºC.
    • Snijd ondertussen de pladijsfilets in vieren en leg ze op een beboterd ovenplaatje.
    • Haal de laksa uit de oven en schep wat van de saus over de pladijsfilets.
    • Gaar deze kort in de oven en voeg de koriander toe
  2. Rijst

    • Kook de rijst in water met wat zout tot deze gaar is.
  3. Opmaak

    • Verdeel de laksa samen met de pladijsfilets over de disposable bowls.
    • Maak de lakse af met wat chili flakes en zoetzuur van pompoen.
    • Verpak de rode rijst in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu