Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • olie
  • boter 1.0 kg
  • tomatenpuree 1.0 el
  • citroengras 2.0 stengel(s)
  • basilicum 3.0 tk
  • geraspte citroenschil 3.0 reepje(s)
  • geroosterde szechuanpeper 1.0 tsp
  • gember 13.0 g
  • chilipepers 2.13 st
  • muntblaadje(s) 7.5 st
  • kreeftenkop(pen) 8.0 st

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Sij de chilipepers midden door en verwijder de zaadjes. Hak de kreeftenkoppen in fijne stukken. Bak ze op een hoog vuur aan in olie. Voeg de tomatenpuree toe en verlaag het vuur. Voeg de boter toe en laat rustig bruin worden tot het schuim wegtrekt. Voeg alle overige ingredienten toe. Laat 20 minuten van het vuur af infuseren. Passeer door een zeef.
  2. Serveertip

    Gebruik bijvoorbeeld als afwerking voor sauzen, als warme vinaigrette of om kreeften in te bakken
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu