Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Kimchi is een Koreaans gerecht van gefermenteerde Chinese kool en groenten. Deze versie is vegan, zónder sojasaus. Maar met een vuurwerk aan smaken.  

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Meng de grof gesneden Chinese kool en de wortelbalkjes met het zout.
    • Plaats het geheel gedurende minstens 2 uur in de koelkast.
    • Spoel het kool-wortelmengsel goed af.
    • Zwier het mengsel droog in een slazwierder.
    • Meng de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree Gember, de Conimex Sambal Oelek, de Knorr Specerijenpuree Paprika samen met de Hellmann’s Vinaigrette Citrus.
    • En meng daarna de wortel en kool eronder. 

    TIP: Maak kimchi in grote hoeveelheden klaar en bewaar de porties in luchtdichte potten. Dan blijven ze nog maanden goed. Verwerk de kimchi in soep en puree, of serveer bij rijstgerechten en BBQ.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu