Ingrediënten
Kalkoenmedaillon met schorseneren, rode kool, aardappel en savooikool
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Saus
Groenten
Rösti
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 200.0 ml
-
kalkoenmedaillon 7.5 kg
Saus
-
suiker 500.0 g
-
boter 600.0 g
-
sinaasappelsap 1.5 l
-
Knorr Professional Wildfond 5.0 l
-
Lipton Exclusive Selection Refreshing Lemon 30.0 zakje
Groenten
-
schorseneren, diepvries 4.5 kg
-
Solo Professional Culinair 400.0 ml
-
boter 400.0 g
Rösti
-
bloemaardappelen, geraspt 6.0 kg
-
savooikool in fijne reepjes 3.0 kg
-
geraspte kaas 1.5 kg
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 2.0 kg