Ingrediënten
Kalkoenmedaillon, schorsenerenmousseline, rode kool, rösti, savooikool
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Saus
Groenten
Rösti
Afwerking
Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 200.0 ml
-
kalkoenmedaillon 7.5 kg
Saus
-
suiker 500.0 g
-
boter 600.0 g
-
sinaasappelsap 1.5 l
-
Knorr Professional Wildfond 5.0 l
-
Lipton Exclusive Selection Refreshing Lemon 30.0 zakje
Groenten
-
schorseneren, diepvries 4.5 kg
-
Solo Professional Culinair 400.0 ml
-
boter 400.0 g
Rösti
-
savooikool 3.53 kg
-
aardappelen 6.0 kg
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 2.0 kg
-
geraspte kaas 1.5 kg
Afwerking
-
rode kool 4.0 kg