Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • vetstof 200.0 ml
  • kalkoenmedaillon 7.5 kg

Saus

Groenten

Rösti

  • savooikool 3.53 kg
  • aardappelen 6.0 kg
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 2.0 kg
  • geraspte kaas 1.5 kg

Afwerking

  • rode kool 4.0 kg

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de Phase en bak de kalkoenmedaillons aan, gaar ze verder af in de oven.
  2. Saus

    • Voeg suiker en boter samen in een pan en maak een caramel, deglaceer de caramel met sinaasappelsap en voeg de Wildfond toe.
    • Breng terug aan de kook, voeg van het vuur de theezakjes toe en laat deze 5 min. trekken.
    • Passeer de saus en laat nog even inkoken.
    • Bind eventueel bij met de Bruine Maïzena.
  3. Groenten

    • Gaar de schorseneren, mix fijn met een blixer met de boter, Solo en de Groentebouillon.
    • Breng verder op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  4. Rösti

    • Vermeng de aardappelen, savooikool, kaas en de Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins door elkaar.
    • Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
    • Doe een boterpapier in een gastrobak en verdeel hierin de rösti tot een hoogte van 2 cm.
    • Bak in een tot 150°C voorverwarmde oven tot deze gaar is, verdeel in porties.
  5. Afwerking

    • Verwarm de rode kool en dresseer op het bord.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu