Ingrediënten
Kalkoenmedaillon, schorsenerenmousseline, rode kool, rösti, savooikool
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Saus
Groenten
Rösti
Afwerking
Ingrediënt naam
Bereiding
-
vetstof 200 ml
-
kalkoenmedaillon 7.50 kg
Saus
-
suiker 500 g
-
boter 600 g
-
sinaasappelsap 1.50 l
-
Knorr Professional Wildfond 5 l
-
Lipton Exclusive Selection Refreshing Lemon 30 zakje
-
Groenten
-
schorseneren, diepvries 4.50 kg
-
Solo Professional Culinair 400 ml
-
boter 400 g
-
Rösti
-
savooikool 3.53 kg
-
aardappelen 6 kg
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 2 kg
-
geraspte kaas 1.50 kg
Afwerking
-
rode kool 4 kg