Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kalfsmuis

  • kalfsmuis 1.0 kg
  • peper en zeezout
  • vetstof

Gegrilde groenten

  • eryngi paddestoel 5.0 st
  • paarse ridderzwam 10.0 st
  • verse asperges, gekookt 10.0 st
  • bosuitjes 20.0 st

Saus


...

Bereiding

  1. Kalfsmuis

    Kruid de kalfsmuis met zout en peper en bak deze rondom aan.
    Gaar de kalfsmuis mooi rose in de oven, en laat het vlees daarna rusten.
  2. Gegrilde groenten

    Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze grof.
    Maak de bosuitjes schoon en snijd de asperges.
    Gril de paddenstoelen en de groenten met wat olie, zout en peper.
  3. Saus

    Bereid een kwart liter champignonsaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.

    Snijd de salieblaadjes fijn en voeg deze aan de saus toe.

    Voeg de Primerba, edik en deSolo toe en breng het geheel aan de kook.
  4. Opmaak

    Snijd de kalfsmuis in plakken en leg deze op de borden.
    Verdeel de gegrilde groenten erover en maak het geheel af met de champignon-salie saus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu