Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • sjalot 6.67 st
  • zwarte peperbollen 12.0 st
  • olie
  • jamaicaanse peperbessen 15.0 st
  • jeneverbessen
  • kruidnagel
  • tijmblaadjes
  • blanke rum 1.0 scheut
  • laurierblad 1.0 st
  • rode wijn 5.0 el
  • peterselie, stengels 10.0 st
  • bleekselder 1.0 st
  • Knorr Professional Rundsfond 5.0 dl
  • Knorr Professional Kalfsfond 5.0 dl
  • boter

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Bak de sjalotten in de olie aan in een pan, voeg de peperkorrels, bessen en kruidnagel toe. Flambeer met rum, blus met rode wijn, laat inkoken tot een stroop. Voeg de tijm, laurier, peterselie en 1/4 selderij toe en kook kort in. Voeg runderfond en kalfsfond toe.Kook in tot de helft. Bind met bruine roux. Passeer door een puntzeef. Monteer op het einde met boerenboter
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu