Ingrediënten
Kalfsfilet met pompoenmousseline, witloof en truffelganzenleversaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Kalfsfilet
Pompoenmousseline
Witloof
Saus
Ingrediënt naam
Kalfsfilet
-
Kalfsfilet 1.50 kg
Pompoenmousseline
-
pompoen, in stukken van 2 cm 500 g
-
boter 40 g
-
azijn 5 ml
Witloof
-
Witlof,stronken 10 st
-
sinaasappelsap 0.50 dl
-
boter 40 g
Saus
-
sjalot 50 g
-
Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 10 g
-
-
cognac 30 ml
-
-
truffelsap 100 ml
-
terrine van ganzenlever 50 g
-
madera 50 ml