Ingrediënten
Kalfsfilet met pompoenmousseline, witloof en truffelganzenleversaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Kalfsfilet
Pompoenmousseline
Witloof
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
Ingrediënt naam
Kalfsfilet
-
Kalfsfilet 1.5 kg
Pompoenmousseline
-
pompoen, in stukken van 2 cm 500.0 g
-
boter 40.0 g
-
azijn 5.0 ml
Witloof
-
Witlof,stronken 10.0 st
-
sinaasappelsap 0.5 dl
-
boter 40.0 g
Saus
-
sjalot, gepeld 50.0 g
-
Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 10.0 g
-
cognac 30.0 ml
-
truffelsap 100.0 ml
-
terrine van ganzenlever 50.0 g
-
madera 50.0 ml