Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • uipoeder 500.0 g
  • teentjes look 2.0 st
  • takjes tijm 2.0 st
  • boter
  • cognac 5.0 dl
  • madeira 5.0 dl
  • Knorr Professional Kalfsfond 2.0 l
  • parures van champignons 200.0 g

Serveer deze saus bijvoorbeeld bij rundvlees (entrecote), ree of haas. Of vervang de kalfsfond en alcoholische dranken door gevogeltefond of blanke fond en glaceer hiermee de groenten.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Bak de uienringen en knoflook bruin in boter.
    Rook ze twee uur in een koude rookoven.
    Bak de champignons in boter.
    Voeg de tijm toe.
    Blus af met cognac en madeira.
    Voeg de kalfsfond toe.
    Doe de gerookte uien erbij en laat intrekken.
    Passeer en reduceer de saus
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu