Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Garnituur

  • asperges, wit 28.57 st
  • groene asperges 10.0 st
  • bloem van courgette 10.0 st
  • bleekselderijstengels 10.0 st
  • lente uitjes, fijngesnipperd 1.0 bs
  • chinese broccoli 100.0 g
  • vetstof
  • witte peper, gemalen

Opmaak

  • zuurdesembrood kruim, geroosterd 50.0 g
  • Affilla® Cress 10.0 g
  • bronzen venkel 10.0 stengel(s)
  • Iberico ham 10.0 sneden

De naam van de Spaanse ham “pata negra” is genoemd naar de zwarte poten van het varken. De ham wordt in Spanje tegenwoordig Ibérico ham genoemd en is geclassificeerd in verschillende kwaliteiten: van Jamón Ibérico de Cebo  tot (de beste) Jamón Ibérico de Bellota.

...

Bereiding

  1. Saus

    Saus Verwarm de Hollandaise saus en voeg de mosterd toe. Passeer de saus en giet het geheel in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  2. Garnituur

    Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Verdeel een beetje Phase in de pan en leg de ham erop. Verdeel de groenten op de ham, kruid ze met wat peper en stoof ze kort aan.
  3. Opmaak

    Verdeel de groenten met de Ibericoham over de borden. Spuit de mosterdsaus erop en bestrooi met wat geroosterd zuurdesembrood kruim. Maak het geheel af met het kruiden.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu