Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gearomatiseerde olie

  • kombublad 1.0 st
  • bonitovlokken 50.0 g
  • olijfolie extra vierge 1.0 l

Crème

  • takjes tijm 4.0 st
  • peper
  • zout
  • xantana 1.0 g
  • rozemarijn 2.0 tk
  • aubergine 8.42 st

...

Bereiding

  1. Gearomatiseerde olie

    Trek de olijfolie, bonitovlokken en kombublad vacuüm. Gaar90minuten au bain-marie op 85°C
  2. Crème

    Snijd de aubergines met steel volledig door. Snijd aan de vleeskant drie inkepingen. Bakaan of gril kort. Steek knoflook in de inkepingen. Pak elke auberginehelft met wat tijm en rozemarijn in met aluminiumfolie. Gaar 90 minuten in deoven op 150°C. Haal het vruchtvlees uit de schil en mix met 175 ml gearomatiseerde olijfolie en xantana glad in dethermoblender. Kruid met zout en peper.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu