Menu
Punten

Ingrediënten

+

Jachtschotel

  • vetstof 20.0 g
  • lamsbout in sneden 15.0 kg
  • water 400.0 ml
  • Knorr 1-2-3 Bruine Fond pasta 2,5kg 30.0 g
  • ajuinringen, vers 200.0 g
  • wortels 200.0 g
  • preiringen, gekookt 400.0 g
  • knolselder in grove julienne 300.0 g
  • aardappelschijfjes 15.0 kg
  • Stassen Cider 400.0 ml

Gebruik cider in uw gerechten en breng de smaken in uw gerecht tot ongekende hoogte.

...

Bereiding

  1. Jachtschotel

    Verwarm de oven voor op 160°C. Verhit de Phase in een pan en bak de stukjes lamsvlees aan. Kook het water in een pot en los er de Knorr Bruine Fond in op. Neem een ovenschotel en bestrijk ze met wat Phase. Doe de helft van de gesneden groenten en de helft van de aardappelschijfjes in de ovenschotel. Bedek alles met het gebakken vlees. Leg er de overgebleven groenten bovenop, gevolgd door de aardappelschijfjes. Overgiet het geheel met de cider en de bruine fond. Plaats de ovenschotel met deksel gedurende 2 uur in de oven op 160°C. Laat de ovenschotel nog 20 minuten verder garen zonder deksel tot er zich een mooie bruine korst vormt.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu