Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereid de jachtsaus:

  • gerookte spekblokjes 100.0 g
  • zilveruitjes (diepvries) 150.0 g
  • luikse stroop 100.0 g
  • Gemalen jeneverbes 1.0 g
  • Knorr Garde d'Or Rode wijnsaus Vloeibaar 1 L 1.0 l
  • Wilde veenbessen (diepvries) 100.0 g

Een diepe, krachtige saus voor bij je wildvlees, met Knorr Garde d’Or Rode Wijnsaus als basis. De veenbessen zorgen voor de zure toets, de Luikse stroop voor een zoet accent en de spekblokjes voor de bite.

...

Bereiding

  1. Bereid de jachtsaus:

    • Verhit wat vetstof en bak er de gerookte spekblokjes en de zilveruitjes in aan.
    • Voeg de Luikse stroop en de gemalen jeneverbes toe en laat 2 minuten meestoven.
    • Voeg de Knorr Garde d’Or Rode Wijnsaus toe en breng aan de kook.
    • Voeg de wilde veenbessen toe en laat nog 5 min zachtjes koken.
    Buiten het wildseizoen past deze jagersaus ook perfect bij een stukje kip of schnitzel.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu