Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade

Vinaigrette

Opmaak

  • basilicum 25.0 g
  • zwarte peper
  • Zuurdesem croutons 200.0 g

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Salade

    • Kook de penne beetgaar in water met wat zout.
    • Maak de bleekselderij en de bospeen schoon, snijd ze in plakjes en blancheer ze kort.
    • Snijd de radicchio en de geroosterde paprika in stukjes en de rode ui in brunoise.
    • Halveer de tomaatjes en spoel de witte bonen af.
    • Vermeng de pasta met de selderij, bospeen, radicchio, paprika, rode ui, witte bonen en de olijven en maak het geheel aan met wat vinaigrette.
  2. Vinaigrette

    • Meng de Hellmann's vinaigrette met de groentenbouillon en de tomatenpasta.
  3. Opmaak

    • Verdeel de pastasalade over de disposable bowls.
    • Verdeel de gesneden tomaatjes samen met de basilicum en wat grof gemalen zwarte peper over de salade. 
    • Verpak de rest van de vinaigrette en de croutons in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu