Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding hutsepot


...

Bereiding

  1. Bereiding hutsepot

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en stoof er de grofgesneden aardappel , de wortel, de knolselder, de ajuin, de prei, de rapen, de savooikool en de spruiten in aan.
    • Voeg de Knorr Primerba Tijm toe en laat meestoven.
    • Voeg het water en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten toe en laat opkoken.
    • Leg de groenten in een ovenschaal.
    • Verhit de Phase Plus en kleur er de doormidden gesneden varkens wangen en de spekreepjes in aan.
    • Leg deze op de groenten.
    • Gaar het geheel onder deksel in een voorverwarmde oven van 160°C gedurende 1 uur.
    • Gaar daarna nog een half uur zonder deksel.
    • Serveer met de gebakken chipolata’s
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu