Ingrediënten
Hutsepot van varkenswang, spek en chipolata
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 300.0 ml
-
Aardappelen, vastkokende 2.0 kg
-
wortelen, in stukken 2.0 kg
-
knolselder, in blokjes 1.0 kg
-
uien, grof gesneden 1.0 kg
-
prei, grof gesneden 1.0 kg
-
savooikool, grof gesneden 1.0 kg
-
spruiten 1.0 kg
-
water 7.5 l
-
Knorr Fonds de Cuisine Blanke Fond Pasta 1 kg 475.0 g
-
varkenswangen 4.0 kg
-
ongezouten spek, in dikke halve plakken 3.0 kg
-
chipolata (100gr) 50.0 st