Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • vetstof 300.0 ml
  • Aardappelen, vastkokende 2.0 kg
  • wortelen, in stukken 2.0 kg
  • knolselder, in blokjes 1.0 kg
  • uien, grof gesneden 1.0 kg
  • prei, grof gesneden 1.0 kg
  • savooikool, grof gesneden 1.0 kg
  • spruiten 1.0 kg
  • water 7.5 l
  • Knorr Fonds de Cuisine Blanke Fond Pasta 1 kg 475.0 g
  • varkenswangen 4.0 kg
  • ongezouten spek, in dikke halve plakken 3.0 kg
  • chipolata (100gr) 50.0 st

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de helft van de Phase en stoof er de aardappellen en de groenten in aan.
    • Breng het water aan de kook en los er de Blanke Fonds en de Tijm in op.
    • Giet dit bij de aardappelen en groenten en laat even opkoken.
    • Haal de groenten er uit en leg in een ovenschaal.
    • Verhit de rest van de Phase en kleur er de varkenswangen en de spekplakken in aan.
    • Leg deze op de groenten, gaar onder deksel in een tot 160°C voorverwarmde oven gedurende ongeveer 1 uur, voeg het kookvocht van de groenten en aardappelen er terug bij.
    • Gaar daarna nog een half uur zonder deksel.
    • Bak de chipolata’s en serveer deze er bij.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu