Menu
Punten

Ingrediënten

+

Hotdog

  • braadworst 10.0 st
  • arachideolie
  • zwarte peper
  • Hellmann's Vinaigrette Jalapeno Ginger 1.0 dl
  • brunoise van tomaat 5.0 st
  • honingtomaatjes 10.0 st
  • rode ui 1.0 st
  • avocado, diepvries 3.0 st
  • koriander 10.0 g
  • rode chilipeper 1.0 st
  • lente-ui 3.0 st

Afwerking


Deze gezonde Chileense variant op de klassieke hotdog speelt in op de stijgende populariteit van avocado gerechten.

...

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de worsten en smeer ze in met olie, kruid ze met zwarte peper en grill ze op de barbecue. Snijd de avocado's in stukjes. Maak ze aan met wat vinaigrette. Halveer de tomaten en verwijder het zaad. Snijd de tomaten, de honingtomaatjes en de rode ui in stukjes en de lengte ui en de rode chili peper in ringetjes.
    Meng de koriander met de gesneden ui, tomaat, chili peper en de rest van de vinaigrette tot een salsa.
  2. Afwerking

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en beleg ze met de avocado en de gegrilde hotdog. Schep de tomatensalsa erop en serveer met de yoghurt dressing.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu