Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Een fingerfoodversie van een van de favoriete groenten van ouderen, met de extra frisse smaak van Knorr Primerba Basilicum.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Gaar de boontjes en koel deze af. Doe ze in de blixer en blix fijn.
    • Voeg vloeistof naar keuze en Knorr Primerba Basilicum toe en blix verder tot een gladde massa.
    • Voeg dan de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratins toe en blix verder tot deze is opgelost.
    • Verdeel over ingevette siliconen vormpjes of een ingevette vorm naar keuze.
    • Gaar in de combi-steamer op 90 °C met 100% stoom gedurende 10 à 40 min. naargelang het volume van de gekozen vorm, tot een kern van 70 °C.
    TIP: Gebruik afgekoelde voedingswaren om je fingerfood klaar te maken. Dat geeft het beste resultaat.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu