Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zoete aardappels

  • zoete aardappel 3.0 st

Bietjes

  • voorgegaarde rode biet 6.0 st

Griet

  • Grietfilet 800.0 g
  • vetstof
  • zout en peper

Bietenjus


Ontdek het verrassende effect van heerlijke frisse bietjes in combinatie met vis.

...

Bereiding

  1. Zoete aardappels

    Was de zoete aardappels en prik ze in.

    Pof de zoete aardappels op ca 200 ºC gedurende ca. 60 minuten op een rooster in de oven.

    Pel de zoete aardappels en pureer ze.

  2. Bietjes

    Haal de bietjes uit het vacuüm, en pureer deze in een thermomix/cutter totdat de bietjes een gladde puree zijn.
  3. Griet

    Kruid de grietfilet met zout en peper en bak deze in de Phase.
  4. Bietenjus

    Breng de bietensap aan de kook en bind deze licht met de maïzena.

    Breng op smaak met de visbouillon en monteer met wat olijfolie.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu