Menu
Punten

Ingrediënten

+

Goulash Saus

Bereiding rijst


Deze goulash is gemaakt met varkensvlees. Er zijn vele ingrediënten die als basis voor goulash kunnen dienen, denk hierbij aan rundvlees, schapenvlees maar ook vis.

...

Bereiding

  1. Goulash Saus

    Verhit de Phase en bak hierin het vlees goudbruin, voeg op het laatste de ui, Knoflook-, Paprika- en Chilipuree toe en vermeng.Voeg het water en de Polparicca toe en breng het geheel aan de kook. Laat 30 min. sudderen onder gesloten deksel. Voeg na 30 min. de verschillende paprika toe en laat verder sudderen, tot het vlees bijna volledig mals is. Voeg nu de Mix voor Goulash toe en laat alles nog 20 min. verder sudderen, roer af en toe om.
  2. Bereiding rijst

    Vermeng de rijst met het water en de Geconcentreerde Groentebouillon en plaats in de combi-steamer op 100°C met 100% stoom gedurende ongeveer 40 min.
  3. Afwerking

    Serveer de goulash in een mooi diep bord en serveer de rijst apart.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu