Ingrediënten
Gestoofde lamsschouder, rozemarijn met venkel, olijven, citroen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Lamsschouder
Lamsjus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Primerba Bouquet de Provence.jpg)
Afwerking
Ingrediënt naam
Lamsschouder
-
lamsschouder 1.0 st
Lamsjus
-
Knorr Professional Rundsfond 500.0 ml
-
laurier 1.0 bl
Afwerking
-
olijfolie
-
boter 10.0 g