Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Lamsschouder

  • lamsschouder 1.0 st

Lamsjus

Afwerking

  • olijfolie
  • boter 10.0 g

Dit slow cooked lamsschouder recept volgens sterrenchef Yves Mattagne vraagt weinig werk en smaakt heerlijk in het voorjaar.

...

Bereiding

  1. Lamsschouder

    • Kleur de lamsschouder aan en plaats in vacuümzak.
  2. Lamsjus

    • Voeg de rundsfonden de knoflook, tijm en rozemarijn toe aande vacuümzak. Plaats in de roner (74°)gedurende 24 uur.
    • Passeer en recupereer de jus.
  3. Afwerking

    • Voeg de boter en olijfolie toe.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu