Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Stel je de immens populaire loaded fries voor, maar dan met een mediterraanse insteek. De friszure dressing en verkruimelde feta vormen een heerlijk contrast met de zachte partjes zoete aardappel eronder.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Was de zoete aardappelen en verpak ze in aluminiumfolie.
    • Plaats de zoete aardappelen in een voorverwarmde oven van 200 °C tot ze gaar zijn (+/- 60 minuten). Koel ze snel weer af.
    • Meng ondertussen de Hellmann’s Dressing Yoghurt Style, deKnorr Professional Intense Flavours Citrus Freshen deKnorr Primerba Dragontot een homogene massa.
    • Snij de afgekoelde zoete aardappel in partjes en verdeel ze over een serveerschotel.
    • Schenk de dressing erover.
    • Verkruimel daarover de fetakaas, pijpajuin, de platte peterselie, pompoenpitten en granaatappelpitten.
    • Werk af met wat versgemalen peper (en de melasse van granaatappel).
    • Serveer de rest van de dressing apart.
    TIP: Heb je geen granaatappelmelasse bij de hand? Gebruik dan een mengeling van citroensap en honing. Of probeer eens een scheutje balsamicoazijn: fris en verrassend.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu