Ingrediënten
Gepekelde parelhoen met cranberry-whiskeysaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Stap 1
Stap 2
Ingrediënt naam
Stap 1
-
water 1.2 l
-
zout 200.0 g
-
kristalsuiker 180.0 g
-
citroenen in schijfjes 1.2 st
-
laurierblaadjes 1.2 st
-
zwarte peperkorrels 10.0 g
-
parelhoenfilet met vel 1.5 kg
Stap 2
-
vetstof 120.0 ml
-
uien, grof gesneden 100.0 g
-
wortelen, voor de mirepoix 100.0 g
-
Whisky 120.0 ml
-
cranberry’s op vocht (24% suiker) 200.0 g
-
room 60.0 ml