Ingrediënten
Gelakte rode poon met venkel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Rode poon
Laquage van krabbenkoppen
Currysaus
Krabmengeling
Ingrediënt naam
Rode poon
-
rode poon 800.0 g
-
venkel 1.33 st
-
venkel 1.33 st
Laquage van krabbenkoppen
-
sojasaus 60.0 g
-
limoensap 30.0 g
-
galanga 1.0 st
-
vissaus 80.0 g
-
gembersiroop 65.0 g
-
Mirin (rijstwijn) 160.0 g
-
gebakken krabbenkop 1.0 kg
-
Knorr Professional Schaaldierenfond 2.0 l
Currysaus
-
currypoeder 1.0 g
-
kurkuma 2.0 g
-
knoflookteentjes 1.0 st
-
kokosmelk 100.0 g
-
citroengras 0.5 st
-
gember 4.0 g
-
kleine sjalotten 1.0 st
-
Knorr Professional Schaaldierenfond 500.0 ml
Krabmengeling
-
Noordzeekrabbenvlees 300.0 g
-
koriander, verse 1.0 st
-
verse mayonaise 3.0 el
-
limoensap 1.0 tsp
-
Rasp van limoen
-
venkel