Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gegrilde Vis

Romige Tzatziki

Tartaar von rode biet

Gerookte baba ganoush

Zesty ranch

Geglaceerde wortels

  • wortels 500.0 g
  • suiker 50.0 g
  • boter 50.0 g
  • tijmblaadjes 1.0 n/a

Ovenaardappelen

Gegrilde groenten


Het is voor ons als koks een prachtige kans om onze regionale smaken en bereidingstechnieken royaal te delen, zodat iedereen heerlijk samen met vrienden en familie kan eten.

...

Bereiding

  1. Gegrilde Vis

    • Marineer de vis in de olijfolie en alle genoemde ingrediënten en gril de vis 40 minuten op 180°C.
  2. Romige Tzatziki

    • Meng alle ingrediënten door elkaar en bewaar het koel voor het serveren.
  3. Tartaar von rode biet

    • Meng de ingrediënten voor de tartaar door elkaar, voeg het rode bietensap toe en koel het gerecht voor het serveren.
  4. Gerookte baba ganoush

    • Gratineer de aubergine totdat deze zacht is om een rokerige smaak te krijgen. Vervolgens mengen. Meng de aubergine goed met alle andere ingrediënten.
  5. Zesty ranch

    • Meng alle ingrediënten in een kom en voeg de geraspte schil tijdens het mengen toeDijon mosterd
  6. Geglaceerde wortels

    • Blancheer de wortels en glaceer ze met suiker, boter en tijm totdat ze gaar en licht gekarameliseerd zijn
  7. Ovenaardappelen

    • Blancheer de aardappelen, meng ze met boter en een bouillonblokje en rooster ze in een voorverwarmde oven
  8. Gegrilde groenten

     • Stoom of blancheer de groenten. 
     • Meng ze met de andere ingrediënten en gril ze tot ze gaar zijn.
  9. Garniture

    • Leg alle onderdelen op een houten plank.
    • Voeg limoenschijfjes, ingemaakte olijven, in boter geroosterde knoflook, selderij, lente-uitjes, zonnebloemzaden en kerstomaatjes toe.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu