Ingrediënten
Gegrilde Zeebaars met Mediterrane dips en dijgerechten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Gegrilde Vis
Romige Tzatziki
Tartaar von rode biet
Gerookte baba ganoush
Zesty ranch
Geglaceerde wortels
Ovenaardappelen
Gegrilde groenten
Ingrediënt naam
Gegrilde Vis
-
hele zeebaars 2.50 kg
-
-
peper 1 g
-
gehakte knoflooktenen 5 g
-
tijmblaadjes 2 g
Romige Tzatziki
-
Griekse yoghurt 100 g
-
-
geraspte komkommer 100 g
-
-
olijfolie 5 g
Tartaar von rode biet
-
kappertjes 20 kg
-
Amora mosterd Dijon 1025 gr 40 g
-
dille, gehakt 3 g
-
rode bietensap 75 ml
Gerookte baba ganoush
-
gegratineerde aubergine 2 st
-
tahini 100 mg
-
rode paprika 2 kg
-
olijfolie 50 ml
-
zout 2 g
-
peper 1 g
Zesty ranch
-
Limeon 1 st
-
crème fraîche 100 g
-
karnemelk 100 ml
-
uipoeder 5 g
-
gehakte knoflooktenen 3 g
-
dille, gehakt 1 g
Geglaceerde wortels
-
wortels 500 g
-
suiker 50 g
-
boter 50 g
-
tijmblaadjes 1 n/a
Ovenaardappelen
-
gekookte krieltjes 500 g
-
boter 50 g
Gegrilde groenten
-
seizoensgroenten, geblancheerd 2 kg
-
olijfolie 100 ml
-
gehakte knoflooktenen 3 g
-
tijmblaadjes 3 g