Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1


...

Bereiding

  1. Step 1

    • Gril de stukken zalmfilet in een ruit en gaar verder in de oven op 150°C tot een kerntemperatuur van 62°C. Daarna zouten.
    • Schil de asperges en blancheer in kokend water gedurende 4 min.
    • Stoof de asperges 2 min. in de Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek aan 70°C.
    • Stoof de voorgegaarde krielaardappelen 4 min. in de Phase met de Knorr Primerba Tuinkruiden aan 70°C.
    • Breng het water aan de kook en voeg de Hollandaisesaus toe. Laat 5 min. doorkoken, voor het doorgeven nog monteren met de blokjes boter.
    • Dresseer de asperges in het midden van het bord.
    • Leg de gegrilde zalm midden op de asperges.
    • Dresseer daaromheen de krielaardappelen.
    • Nappeer met de saus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu