Ingrediënten
Gegrilde zalm met Hollandaisesaus, groene asperges en krielaardappelen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Step 1
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek 340.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tuinkruiden 700.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/sausen/sausen-afgeleid/knorr-hollandaise-saus-6-x-122-kg/8712100342455NL.png)
Ingrediënt naam
Step 1
-
zalmfilet 1.2 kg
-
zout 10.0 g
-
groene asperges 2.0 kg
-
krielaardappelen, voorgegaard 1.5 kg
-
vetstof 50.0 ml
-
water 500.0 ml
-
Hoeveboter 100.0 g