Ingrediënten
Gegrilde makreel met tabouleh en vadouvan
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Taboulé
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/8711100658122NL.png)
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-botersaus-met-citroen-6-x-1-kg/8711200573295NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
Makreel
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tuinkruiden 700.jpg)
Garnituur
Opmaak
Ingrediënt naam
Taboulé
-
olijfolie 0.1 l
-
water 0.5 l
Saus
-
vadouvankruiden 2.0 g
-
sinaasappelsap 0.5 dl
-
water 0.2 l
Makreel
-
peper en zout
-
makreelfilet 5.0 st
-
olijfolie
Garnituur
-
mini courgette 5.0 st
-
vetstof
-
mini paprika 5.0 st
Opmaak
-
zoetzure sjalotjes 150.0 g
-
limoencress