Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Een kleurrijk en warm bijgerecht vol vitaminen voor de feestdagen. De krieltjes schillen is niet nodig. Zo zijn ze knapperig vanbuiten en smeuïg zacht vanbinnen. 

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snij de 2 soorten krielaardappelen in partjes en meng ze met de balkjes pancetta, partjes rode ui, knoflookpuree, peperpuree en olie.
    • Rooster alles gedurende 15 à 20 minuten in de oven op 200°C.
    • Laat het aardappelgerecht snel weer afkoelen.
    • Meng de gewassen boerenkool onder de afgekoelde aardappelen.
    • Verwarm de aardappelen voor het serveren.  
    TIP: Boerenkool, krulkool (in het Engels:kale) is een typische wintergroente met een pittige smaak. Daardoor combineert de kool moeiteloos met een sterk afsmakende pancetta of rookworst.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu