Ingrediënten
Filet pure van varken met bruine jus en puree op grootmoeders wijze
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding:
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/8720182299093_BE.H.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/calcmenu-update24-0323/8718114713090NL.png)
Ingrediënt naam
Bereiding:
-
varkenshaas 800.0 g
-
geraspte Gruyèrekaas 150.0 g
-
boter
-
La Chouffe 330.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 2.0 st
-
vetstof
-
peper
-
zout