Ingrediënten
Duif met artisjokken, citroengras en een emulsie van citroenmelisse
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Puree van artisjokken
Emulsie van citroenmelisse
Ingrediënt naam
Puree van artisjokken
-
water 500.0 ml
-
room
-
Artisjokbodem (gaar) 5.0 st
-
peper 10.0 g
-
zout 10.0 g
-
olijfolie 250.0 ml
Emulsie van citroenmelisse
-
vetstof 10.0 ml
-
sjalot 80.0 g
-
citroenmelisse 20.0 bl
-
citroengras 2.0 st
-
cognac 150.0 ml
-
noilly prat 250.0 ml
-
boter 25.0 g
-
room 125.0 ml