Ingrediënten
Duif met artisjokken, citroengras en een emulsie van citroenmelisse
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Puree van artisjokken
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8722700476764_NL.png)
Emulsie van citroenmelisse
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tuinkruiden 700 g.jpg)
Ingrediënt naam
Puree van artisjokken
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 250.0 ml
-
Artisjokbodem (gaar) 5.0 st
-
peper 10.0 g
-
zout 10.0 g
-
olijfolie 250.0 ml
Emulsie van citroenmelisse
-
vetstof 10.0 ml
-
sjalot, gepeld 80.0 g
-
citroenmelisse 20.0 bl
-
citroengras 2.0 st
-
cognac 150.0 ml
-
noilly prat 250.0 ml
-
Solo Professional Culinair 125.0 ml
-
boter 25.0 g
-
Knorr Professional Droge Fonds Gevogeltejus 750.0 ml