Menu
Punten

Ingrediënten

+

D E S T R A T E G I E

  • Molenaarsbrood Meergranen Pastridor 1.0 st
  • Kempische geitenkaas 600.0 g
  • walnoten grof gehakt 100.0 g
  • peer, in schijfjes 300.0 g
  • radicchio 200.0 g
  • filet d’Anvers 250.0 g
  • veldsla 100.0 g

...

Bereiding

  1. D E S T R A T E G I E

    Snijd het Molenaarsbrood in sneetjes van ongeveer 1 cm.

    Beleg de helft van de bekomen sneetjes met de geitenkaas.

    Bestrooi de geitenkaas met de grof gehakte walnoten.

    Verdeel de schijfjes peer en de fijn gesneden radicchio hierover.

    Verdeel de Hellmann’s Dressing Honing Mosterd hierover, gevolgd door de sneetjes filet d’anvers.

    Sluit de boterhammen en grill deze in een contactgrill.

    Serveer met veldsla.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu