Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • zachte boter 1.0 kg
  • suiker 1.0 kg
  • eigeel 625.0 g
  • amandelen, fijngehakt 625.0 g
  • rum 300.0 ml
  • karnemelk 2.0 l
  • boudoirs 1.2 kg
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 1.2 l

Rusland

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Klop de boter met 900 g van de suiker lichtgeel en schuimig.
    • Voeg de eidooiers toe en klop verder tot een luchtig geheel.
    • Roer de fijngehakte amandelen door het boter-dooiermengsel.
    • Meng de melk en de rum.
    • Leg in een gastronormschaal laag om laag biscuits, rummelk en botercreme.
    • Zorg dat de bovenste laag uit biscuits bestaat.
    • Zet de schaal gedurende 4 uur in de koelkast.
    • Klop de Solo met de rest van de suiker stijf en bestrijk de creme Malakov voor het serveren met een dikke laag opgeslagen Solo.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu