Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • boter zachte 1.0 kg
  • suiker 1.0 kg
  • eigeel 625.0 g
  • amandelen, fijngehakt 625.0 g
  • rum 300.0 ml
  • karnemelk 2.0 l
  • boudoirs 1.2 kg
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 1.2 l

Rusland

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Klop de boter met 900 g van de suiker lichtgeel en schuimig.
    • Voeg de eidooiers toe en klop verder tot een luchtig geheel.
    • Roer de fijngehakte amandelen door het boter-dooiermengsel.
    • Meng de melk en de rum.
    • Leg in een gastronormschaal laag om laag biscuits, rummelk en botercreme.
    • Zorg dat de bovenste laag uit biscuits bestaat.
    • Zet de schaal gedurende 4 uur in de koelkast.
    • Klop de Solo met de rest van de suiker stijf en bestrijk de creme Malakov voor het serveren met een dikke laag opgeslagen Solo.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu