Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snij de kippenbillen in 2.
    • Verhit de vetsof en kleur er de met peper en zout gekruide kippenbillen in aan.
    • Haal de billen uit de pan en leg ze in een ovenschaal.
    • Bak in dezelfde pan de gerookte spekreepjes, de champignons en de zilverui aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Primerba Tijm toe en laat het geheel verder kleuren.
    • Blus het geheel met de rode wijn en het water en weglaten.
    • Breng aan de kook en voeg er al roerend de Knorr Fonds de cuisine gevogeltefond pasta toe en verdeel het over de kippenbillen in een ovenschaal.
    • Gaar onder deksel in een op 160°C voorverwarmde oven gedurende 40 minuten.
    • Controleer de garing en haal de kippenbillen uit de saus. Houd ze warm.
    • Verhit de bekomen saus en bind deze op met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.
    • Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken om de binding te bekomen.
    • Breng op smaak.
    • Leg de kippenbillen terug in de saus en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu