Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • parelhoenfilet, zonder vel 600.0 g
  • vloeistof 310.0 ml
  • vetstof 40.0 ml
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 50.0 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Gaar deparelhoen en koel deze af. Doe deparelhoen in de blixer en blix fijn.
    • Voeg de vloeistof naar keuze en Phase toe en blix verder tot een gladde massa.
    • Voeg vervolgens de Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratins toe en blix verder tot deze is opgelost.
    • Verdeel over ingevette siliconen vormpjes of een ingevette vorm naar keuze.
    • Gaar in de combi-steamer op 90°C met 100% stoom gedurende 10 à 40 min. naargelang het volume van de gekozen vorm, tot een kern van 70°C.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu