Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • parelhoenfilet, zonder vel 600.0 g
  • vloeistof 310.0 ml
  • vetstof 40.0 ml
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 50.0 g

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Gaar deparelhoen en koel deze af. Doe deparelhoen in de blixer en blix fijn.
    • Voeg de vloeistof naar keuze en Phase toe en blix verder tot een gladde massa.
    • Voeg vervolgens de Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratins toe en blix verder tot deze is opgelost.
    • Verdeel over ingevette siliconen vormpjes of een ingevette vorm naar keuze.
    • Gaar in de combi-steamer op 90°C met 100% stoom gedurende 10 à 40 min. naargelang het volume van de gekozen vorm, tot een kern van 70°C.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu