Ingrediënten
Chou farçi in mosterdsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding chou farçi
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316912_NL.png)
Mosterdsaus
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-bruine-fond-6-x-1-kg/packshot.png/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux brun 1kg - 8711100637035_Knorr_Professional___Bruine_Roux_1_kg_Hero_Image3 (1).png)
Ingrediënt naam
Bereiding chou farçi
-
varkensgehakt grof gemalen 1.0 kg
-
eieren 3.0 st
-
paneermeel 100.0 g
-
bladpeterselie fijngesneden 50.0 g
-
sjalot, fijngesneden 75.0 g
-
savooikoolbladeren, voorgekookt 15.0 st
-
water 1.0 l
Mosterdsaus
-
water 0.3 l
-
Solo Professional Culinair 300.0 ml
-
graanmosterd 75.0 g